Thursday, October 30, 2014

:: Nah, Ambik Nih !

AsSalamm..

Aku rasa baik hati hari ni..
Plus rasa stress..
Sebab kekonon nak pegi ngulor..
Tapi tak siap pape pun lagi..
Baju tak kemas lagi..
Pastu itinerary caca merba..
Pastu aku tak sure nak bawak ketip kuku ke tak.. *apa kaitan?

Jadi, aku layan AirAsia
Klik sana klik sini..
Jumpa ni..


Dan..

Raya Tahun Baru Cina adalah pada 19-20 Feb 2015
31th Harbin Ice and Snow Festival start 5 Jan 2015
Dengan theme "Happy Ice Snow, Exciting City"

Weh, tak exciting ke haa??

Pergi laa weii..pergilaaaa!
Date cun dah tuuu, takder kacau Chinese New Year pun!



- tengah meroyan -

9 comments:

  1. Kalau bukan sebab language barrier, mmg dah lame aku terjah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azra, aku pun tak gheti,
      Tapi China banyak sgt tempat yang best
      dan sebab aku suka China, so redah je..

      Delete
  2. Pejam mata sambil bayangkan diri kat Harbin.... ***aci tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jea,
      Apa kata sambil pejam, sambil2 tangan tu klik AirAsia...
      Berbaloi-baloi!

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Cun sangat, date pun clash timing trip balik kampong. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bibie, berapa kali kau balik kampung aaaaa???
      Huh!

      *Aku marah nii..nampak?

      Delete
  5. psst : org jauh bila nk balik (jeles neh) hihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah balik laa..dah balikkk
      Nampak tak kat sini..nampak tak??

      Hahahaa

      Delete