Saturday, August 9, 2014

:: Salam Syawal 2014

Pertama-tamanya..

Selamat Hari Raya untuk semua yang ter'klik' link blog ni tanpa sengaja dan dengan sengaja.

Raya dah 2 minggu baru nak wish kan..
Taperr, wa retiss suam-suam kuku jer, tader orang keluh kesah Mak Esah punn..

Tapi frankly, dari lubuk hati aku yang paling dalam, aku memohon ampun dan maaf dari semua..

If aku ada buat salah kat sesaper..
If aku ada terkasar bahasa..
If aku ada salah silap tutur kata..
If aku mengarut meraban tak sedar dunia..
If aku ada copy travel itinerary daripada blog sesaper dengan sengaja atau tidak sengaja..
If aku ada hutang duit travel belum bayar kat saper-saper..
If gambar aku terhover terang kaler ke haper..
If ayat aku macam syok sendiri ntah paper..
If aku tak balas komen dan soalan dari kome semua..
If aku macam tulis syok sendiri poyo adernya..
If aku ni annoying berlagak segala..
If aku tersindir dan sound direct tiada tapisan off-record dan sewaktu dengannya.. 
If aku cerita sekerat-sekerat jerr.. 
If aku typo dan menjadikan semua tak berapa betul membacanya..

Ketahuilah sahabat sekalian bahawasanya aku ni bukan maksum.

Maka sekiranya ada, itu semua adalah kesilapan yang aku sengaja dan tidak disengajakan.

Dan mohon semua memahami bahawasanya sebagai insan biasa, aku juga tidak yang tidak lepas dari melakukan kesalahan.

*See! Baru je cakap, dah ada typo!



MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Semoga kita KOSONG-KOSONG!





**Notakaki: After posa berat aku turun 4kg, but after raya gain back 2.5kg. So aku tengah berkabung sekarang. Doakan aku tabah ye korang!

hashtagprayforNiLhashtag
hashtagCravingForOpenHousehashtag



niL - nama sebenar dan tak tipu

4 comments:

  1. nIL nama sebenar dan x tipu je Jm percaya heeee
    Jm jgk nk ucapkan selamat hari raya jgk buat nIL sbb Jm pun bukan maksum jgk hari ni buat salah minta maaf esok buat lagi huhuhu kosong kosong jgk :-)
    X sempat nk kuruskan badan ni hari dan esok ada open house. Ehh nIL dh ideal body buat pe kurus lagi nanti peluk terasa tulang je hikssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mane JM tgk ideal body?
      Tahun ni laa gambar travel paling gemuks pernah diambil okeh!
      Huk..hukk

      Delete
  2. Selamat hari raya niL...maaf zahir batin...

    *bab nama tu mmg percaya sgt hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slmt Hari Raya juga Zilla
      Semoga success mengadap bos untuk kegemilangan masa depan!

      Nama tu ramai yg tak pecaya benornya..

      Delete