Sunday, June 16, 2013

:: Meatball Abg Burn

Aku just nak cakap aku dah try dah mende nih.... *matilaa tertinggal komuter!


So verdict??

Sedapp..
Sedapp..
Sedapp..

dan sedapp!

Cuma untuk aku yang tengah sakit gigi ni kalau silap kunyah akibatnya akan menyebabkan aku rasa nak pitam 2 hari! Rege RM9.90 dan isinya totally daging. Aku dah try 3x kat Sunway PJU sebab tu je yang terdekat. Tapi lepas ni kena pergi cari kat tempat lain pulak sebab tetiba aku rasa sedikit segan selepas setiap selang sehari staff abg burn kat situ nampak muka aku berturut-turut. Kot ye pun!!

Owh ye, jangan dipertikaikan issue diet, sebab daging adalah termasuk dalam makanan yang boleh dimakan kalau ikut style diet aku.

So.. penceritamaya & intanaziela, mohlaa kiter open table kt sinih!

6 comments:

  1. Motip dah g makan baru ajak!

    ReplyDelete
  2. Henry Fox..

    Mmg juicy..10 bijik mkn sorang..mmg mantop!

    ReplyDelete
  3. PM, itu namanya food testing!!

    ReplyDelete
  4. MamaRaisa, Jgn juling je..jom aa bwk bala tentera!

    ReplyDelete