Thursday, June 13, 2013

:: It's Been a While..

Pukul 3 pagi..

Cadang bangunnya nak buat assignment. Sebab biasanya line P1 tak pernah meghampakan ketika waktu pagi. Tetapi disebabkan traffic terlalu lancar, end up aku merayau tanpa batasan merata-rata kat alam maya ni.. 

Lambatnyaa menunggu habes bulan 6 ni. Tersiksa jiwa raga batiniah perasaannya woihh! Nasib baik ader AirAsia, so everybody can fly... 

$#^x%*(@#!$# Ptfff!!

:-) Senyum kambeng.. 

Anyway, tak sabar untuk menantikan inih!! 

 

Dan inih.. 


Dan juga inih! 


Ini semuanyaaaa! 


and additional bonuss... 


Well, food never fails to make me happy. To Pok Nong, wait for me naa.. Please simpan untuk kami cukup-cukup. Wa nak cover stock untuk bulan Ramadhan nih.. *niat tak menghalalkan cara..wa tauu* 


*Psst; Ambik gambar makanan & upload adalah mental? Okeh, wa memang mental.. 
*jeling-jeling penimbang baru..

13 comments:

  1. mek, nok balik kampong ke? moh kite. heeeee. sayur sotong jambu golok tengah melambai-lambai tuuuu

    ReplyDelete
  2. bawak balik sini sotong tu mek nili weh..meleleh air liur akak ...

    ReplyDelete
  3. owhhh sgt sedap udang and sotong celup tepung tuhhh! kat ICT ka? kekeke

    ReplyDelete
  4. Sotong celup tepung....menarik tuhh
    Tak sabar nk pegi candai sotong hujung minggu nih..nk makan sotogn bakar..nyum..nyum...untung lah ore ganu dehh...jeles mak...

    ReplyDelete
  5. ni sudah buat hati kitorang panas nil, waduh...stress fikir pasal entry ni!

    ReplyDelete
  6. PM..nk balik..soon!
    Mama Raisa : Jomlaa biler lagi nak merasa yg live punya sotong angkat dari kuali...asyik balik kampung cari Tefal jekkk!

    ReplyDelete
  7. John, yepp..ICT. Kat sini adalah yg paling terbaekk sekali antara ICT yg ada kat ganu...for me laaa..

    ReplyDelete
  8. Jarimanis, harap xde mabuk laut neh tengah mencadat...Kalau dapat lebih jangan luper wat open house bbq sotong..jemput kitorg!

    ReplyDelete
  9. Orga.. err..xde niat pun...niat ujung2 je nak kasik jeless....moh laa g redahh sebelum ramadhan..nnt tokei ICT pun bercuti panjang, susah plak nk jumpa kalau mengidam...hehe

    ReplyDelete
  10. @_@..T_T..nok gokk that 'soonn'..tersiksa jiwa raga gok nih..lambatnye..menunggu itu seksa..!!

    ReplyDelete
  11. Mek Yah,
    Ye jadi ke doppp? Dok open invitation utk org lain lg ni takat nih!
    Comfirm cepatt!

    ReplyDelete
  12. akakkkkkkk.. ni yang tak sabo ni... stressssss!!!! cepatlah abis bulan 6 ni!!!!

    ReplyDelete
  13. haa..k.mel..

    mmg xsaba nih..duet terkumpol dh bnyak blom?

    ReplyDelete