Monday, March 25, 2013

:: Can't Wait!

Status macam biasa..tetap bzi..
Within beberapa minggu, hari, waktu dan saat kena siapkan multiple keje + asigmnt *muntah hijau*

Tapi dalaman sangatlah dah tak sabar..
Tak tahulah hati bakal tenang atau tidak ketika tiba waktu ini..

Mohon dipermudahkan segalanya lah harapnya..


Tawakkaltu 'alallah...

-niL-

15 comments:

  1. Which one PM dan which one niL..

    Hmm..yg pegang duit RM atau RMB...aduh..pening kepada JM nk kenalpasti..ahahah

    Let's me guess yg pegang duit RMB tu tul tak..tul tak..ke salah..eheeee

    ReplyDelete
  2. arhh..gambar yang sama dengan pm, sonok lah koranks jalan reramai dekat china nanti...

    ReplyDelete
  3. jarimanis: salah...dah salah..jgn putus asa jm, sila cuba lagi next year ye! hehe

    ReplyDelete
  4. orga: Tq orga..harap dpt laa merasa keseronokannya tanpa teringat keje yg xsiap nih..huhu

    ReplyDelete
  5. Selamat bercoti dan bergumbira... moga selamat semuanya...

    ReplyDelete
  6. berangan dengan duit orang memang beh!!! muhaha

    ReplyDelete
  7. PM, Duit org tu sikit je..bakal duit sendiri tu lg bnyak wehh!Ketua rombongan cik kiah ler katakan!

    ReplyDelete
  8. huntunglah banyak duit...hahahahha

    ReplyDelete
  9. IntanAzila: Duit limit ke negara yg tukarannya murah2 jer...tak mcm org tuuuuuu!

    ReplyDelete
  10. ko adik beradik ke dgn pm? jadi singgah Sapa? buatla amazing race Sapa...kalau berjaya mmg ko champion!

    ReplyDelete
  11. Fatt..

    Adik bradik lain mak bapak..tgk mata pun dh lain tuuu..

    Sapa terpaksa di postpone..kekangan masa..aku sedihh, tp harap bleh jejak next time...

    Ko punya entry sapa mana??

    ReplyDelete
  12. Drop kat Blog PM, tgk gambar nie jugak, masuk sini, gambar nie jugak. So, you guys are on the same trip la ek? Selamat bercuti!

    ReplyDelete
  13. zaraab : yup! we're travel-mate actually! senang, dh paham memasing..hehe

    Tq..doakan kitorg enjoy! hehe

    ReplyDelete
  14. Salam..ade x simpan lagi contact no travel guide kat Guilin?

    ReplyDelete
  15. wah... sama...!.. kaya..!

    ReplyDelete