Wednesday, July 18, 2012

:: Anak Yang Soleh

Sempena keberangkatan Pn.Fatimah ke Tanah Suci next week, sebagai anak yang baik dan soleh dengan jayanya aku telah menghadiahkan sebuah henpon baru untuk beliau. Tapi jangan khuatir, sebab bukan dan tersangatlah bukan henpon mahal. Just upgrade sikit dari henpon lamanya yang hanya tunggu masa je nak meletop!

Saje je hadiahkan henpon yang tak berapa nak mahal yang bukan geng-geng iphone atau adik beradik Android atau blackberry. Bukan ape, berani kerat jari yang Pn.Fatimah takkan guna function yang lain biar secanggih mana pun selain function untuk call. Lagipun mana boleh beliau pakai henpon lagi canggih dari aku. Jatuh air muka nih! Kesat air mata meleleh.

Nak hantar sms jenuh makan tahun diajar pun tak teror-teror sampai sekarang inikan pula nak ber whatsapp & bbm! Harus akan dibalingnya nnt disebabkan stress susah nak buat. Lagipun henpon ni belum tentu dia akan ingat tempat diletaknya nanti. Lagikan cermin mata yang terletak kat atas kepala pun dicari merata inikan pula henpon yang memang bukan satu kewajipan mutlak baginya.



Kejian dari mama Raisa.. "Kedekutnya anak weii! Kasik henphone rege RM69 kat Pn.Fatimah! Kurang-kurang kasik laa Corby ke!!"

Tak boleh...tak boleh !!

Harus Corby tu akan bertukar jadik ubi nanti bila balik Malaysia! Lunyai sebab terduduk. Samada Pn.Fatimah yang terduduk atau diduduk oleh kaum perempuan Arab... 


#siapabuatopenhouseharirayapertamasilajemputmukatakmalunih#

^_^ ^_^

11 comments:

  1. cermin mata atas kepala cari tak jumpa, kelakarlah giler ayat nih,ahaha...

    ReplyDelete
  2. hahaha. beli untuk sms dan kol dah mencukupi. memang meleleh ayaq hinguih kalau bagi smartphone ke apa nanti

    ReplyDelete
  3. Tu aa..mmg meleleh laa nnt..sms pun sampai skrg tak pandai2 lagi nih...adesss!

    ReplyDelete
  4. Orga: scene cermin mata atas kepala cari tak jumpa memang dah selalu sangat berlaku....layannnn!

    ReplyDelete
  5. isk..sungguh kedekut tau anak itu...paling koman spanar belikan lah puan Fatimah Asha dari Nokia..hikhikhik...

    ReplyDelete
  6. Haha..bukan kedekut..tapi anaknya pun tengah tunggu GBS'Family bagi free kalau diorang nak upgrade hp baru..

    Lagipun...tgh kumpul2 syiling nak beli tiket ni...how!!

    ReplyDelete
  7. laa.... patut kena upgrade lagi h/p ni...
    bukan apa, aku kasi phone jenis ni jugak kat pn. fatimah & en. ismail setahun lepas. hehehe.
    tahun ni kena kasi paling komangpun kena kasi lumia. woha!!!!!

    ReplyDelete
  8. nani: betul betul betul..paling koman lumia...ingat tau nily.. L.U.M.I.A hahahahah

    ReplyDelete
  9. Cishhh dua2 nih....Saya rasa kalo kasik LUMIA..sah2 hp tu akan dpt kt saya balik....sbb PnFatimah xgheti!!
    yess!

    ReplyDelete
  10. dah beli belom?? tunang aku beli 65 ringgit je. plus ade game bejeweled syok!

    ReplyDelete
  11. Dah..dh slm bwk g Mekah dah...
    Siyes ko ada Bejeweled? pesal aku rasa mcm ada games snake je??

    ReplyDelete