Friday, May 25, 2012

:: Starbuck Vs Aroma Ikan Bakar

Balik keje hari ni berkejar aku ke IOI. Redah semata-mata demi untuk memenuhi nafsu serakah yang tak pernah kenal erti kenyang. Walaupun hari Jumaat as usual jalan raya pasti jemm.. tapi aku tetap gak gigih pergi berebutkan ini.


Sebenarnya takderlah berebut pun. Promo ni dah start lama. Alang-alang dapat half price kann.... Tapi setelah settle beli 2 Frappe Venti' (Grande tak main okeh) tetiba dapat sms tak senonoh.. "Makan ketam jom!"

Aduhh, ikut hati yang memang tengah stress sebab berat badan naik ni memanglah menjadikan aku lagi stress. Tapi macam yang aku cakap tadi, nafsu mengatasi segala-galanya. So hari ini, perut aku dipenuhi dengan mende-mende yang tak sepatutnya masuk setelah aku berikrar dari semalam untuk DIET! Huh!

- Ketam Cili Pedas -
- Nenek Ketam -
- Family ketam -
Tempat ni agak jauh. Namanya Aroma Ikan Bakar terletak kat Jeram, Selangor nun. Sejam gak laa dari Shah Alam. Tapi memang berbaloi. Otw balik aku terus book seat belakang tido baring dengan ketam still sangkut kat dada.

Korang bayangkan laa rasa bila starbucks frappe tengah bergurau senda dengan sang sepit dalam perut. Loya mengalahkan Lisa Surihani bila disahkan berisi!

Tapi memang betul-betul puas laa melantak sang sepit. Wallaa~!


**Sotong celup tepung nya Marvellous weii!

2 comments:

  1. hahahah vengong punya statement ketam tersangkut kat dada...adoi... sedap je tengok...terasa jari2 ketam tu memanggil2...hahahha

    ReplyDelete
  2. Haha..betullah! bisa ketam tu 2 hari baru hilang penangannya..
    Tempat ni sedap..tp jauh sangat laa..sempat raisa berak 3x tau! haha

    ReplyDelete