Tuesday, May 22, 2012

:: B.O.S.A.N. !!

Wa Bosan..
Keje banyak melimpah ruah 
Nak menaip bersepah-sepah (termasuk taip blog)..
Tapi tak tahu apa nak buat..
Dan tak tahu bagaimana nak buat..
Ingatkan diri ni bos ada hati nak ambik kerani (jer)..
Tak sedar rupa-rupanya adalah kuli..


Oleh itu wa memang bosan..


Tapi wa cuma nak cakap
Yang wa memang selalu tengok cerita kat bawah ni tanpa miss
Every weeks...
Each episodes..
Itu je yang menyebabkan kebosanan wa hilang


- Version Normal I -


- Version Normal II -
- Version Abnormal - Avengers -


Itu je wa nak cakap.
K, bye...


- hADrAwiLLin vs Pororo   - ^_^  -

6 comments:

  1. Sesungguhnye aku blom terjebak lagik dengan running man nih... hahahah....

    ReplyDelete
  2. Abesss..bila mau terjebak?
    Sangat tak rugi..
    malahh..
    Makin menyerikan idopp...

    *matilaaa hasut

    ReplyDelete
  3. nil, moh kita ramai2 pakat berhenti kerja hehehe...

    ReplyDelete
  4. Moh lerr...
    Tapi...
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    Kalau lapo nak makan aper ekk? Duit dah laa takder! Huhu

    ReplyDelete
  5. aku tiap2 hari bosan...tp kalo travel aku tak bosan. hahah..running man besttt!!!!

    ReplyDelete
  6. John: Terbaek laa..Travel mmg double triple best,tak boleh digambarkan dgn kata2..tp nak bodek cuti dgn bos tu yg tak best..

    Aku tunggu Running Man dtg Malaysia je nih.Nk g jual muka tak malu kat airport..haha

    ReplyDelete