Friday, January 13, 2012

:: The Street Cafe 5th ::

There you go. Jumaat lepas, sampai lagi ke tempat makan feveret. The Street Cafe SS15. Kali ni angkut geng office-mate untuk mencuba setelah penat dikeji diperli, pandai ceghita buat terliur tapi tanak bawak. So sebagai menepati janji, bawak laa satu batalion redah jem depan sunway untuk pergi ke tempat kejadian. 

Kali ni kami makan kat level atas pulak. Try suasana baru. Verdict? Hrmmm..best..cozy. Leh gelak-gelak bising buat macam umah sendiri. Tu pun nasib baik ada satu group chinese dah siap makan turun. Tapi nice laa dia punya decoration. Korea punya style ni..orang-orang yang datang makan suka tepek kertas conteng-conteng yan mengandungi wishing list utk favourite artis diorang. Siap utk DBSK pun ader. Motip diorang baca ke? Haha..kutuk-kutuk kitorang pun gediks tulis gak.:-)

Notakaki : Senarai2 wish utk artis k-pop pilihan memasing
Kali ni makan Raboki Set shared ngan member. Banyak la portion dia. Sah-sah tak abis makan sorang. Dalam Raboki Set ni dah dicampurkan sekali ramen dan toboki dan ader juga kimpbab. Kimbab tu sangat best!. Tapi saya rasa tak cukup. So kitorg add-on lagi ngan toboki street style. Best laa toboki nih. Feeling-feeling makan ngan jejung! Haha..

Notakaki : Ini lah Set Raboki..best!

Member yang lain makan raboki ni.. diorang komen pedas. Memang pedas pun, but I like! Bila dah kenyang kami balik office dengan rasa gembira bercampur dengan perasaan malas nak keje. Inilah akibatnya..

No comments:

Post a Comment