Thursday, January 26, 2012

:: NR Cafe, Tok Jembal ::

Malam Isnin di kampung, kami sefamily telah redah kegelapan malam huk huk pergi jjcm ke NR Cafe Tok Jembal. Kami dah beberapa kali pergi bersantap di sini, yakni bila dah beberapa kali tu bermakna sedap laa. So far, for me..I like! tempat ni pun penuh dengan family yang datang. Konsep kedai macam biasa, ada semua patern masakan kecuali sate, laksa macam tuh.

Notakaki : Siakap Pedas
Notakaki : Ayam Goreng Kunyit
Notakaki : Tom Yam Campur
Notakaki : Kailan Ikan Masin
Notakaki : Jagung Parut best
Malam ni macam biasa kami order Kerapu pedas, Siakap bakar dan adik beradik sepupu sepapat dinner family yang lain..

Kesimpulannya..saya suka! Semua abis licin sekelip mata. For me, setiap kali datang makan sini, tidak menghampakan. Cuma satu je la..kat sini konsep kehutanan sket, so nyamuk agak banyak la. Kebetulan kitorang bawak budak kecik si Nuha tu. Sian lak tengok nyamuk mengelilinginya. Tapi macam biasa, kitorang susah hati sambil makan tak henggat..dia rilek je!

Lokasi :


NR CAFE
Lot 34354,Tok Jembal
Kuala Terengganu, Terengganu
Malaysia
Tel : +609-6660645

3 comments:

  1. Salam, terima kasih kerana menyokong Nr Cafe. Post yang cute. Kami sangat menghargai penghargaan anda, nnti datang lagi ya! ;))

    ReplyDelete
  2. Sama2...Memang biasa kalau blk kg nk gathering 1 family kitrg akan pegi sana!!

    ReplyDelete
  3. As salam...sy akan ke KT bln dpn..memandngkan bnyk review2 yg positif sy baca psl NR cafe ni tringin gak nk singgah situ nnt..cumanya nk tau waktu urusniaga dari pkl brapa ke pkl brapa? & buka setiap hari ke?

    ReplyDelete