Saturday, January 28, 2012

:: Larian 40 Taman ::


Hari ni bangun pagi. Konon nak join jogging Larian 40 Taman. Beria turun dari rumah pukul 7 tapi hampeh.. Sekali salah taman laaa...venue asal patut kat Taman Bukit Jalil, tapi ntah camner tersesat ke Taman Komanwel Bukit Jalil. Tapi nak wat camner. Terus jogging situ je laa..

Start join larian ni pada 1st time diadakan siap dapat t-shirt bagai. So hari ini adalah kali ke 4 larian diadakan tetapi kali ke 2 nak join. Janji nak saing ngan Isfa, so gerak dulu pastu try survey sendiri cuba nasib. Memang masa tu comfirm laa tu memang taman yang dikatakan tapi rupanya silap. Tapi nasib baik taman silap ni super duper best walaupun ada yang kureng sebanyak 2%.

Kat situ ada tangga, ada trek lari, ada kolam, ader alat senaman rosak. Pendek kata best la. Boleh la pergi weekend pasnih. Siap bawah Ija sekali, sian lak dia tak dapat merasa Larian 40 Taman ni. Takper, next week kita cuba lagi!

Petangnya buat marathon wayang. Maybe tak boleh nak dipanggail marathon sangat laa sebab 2 citer je. Terer kan, ujung bulan tengah nyawa-nyawa ikan gaji belum masuk pegi tengok wayang siap 3D bagai. Movie 3D Journey 2 The Mysterious Island + Underworld Awakening. Boleh la untuk isi masa lapang. Masa tengok citer The Mysterious Island tu, kami siap mengelak badan..kemudian siap tutup muka bila nampak lebah terbang nak langgar. Haha..Klakar! Boleh lah kalau saper-saper yang bosan duk umah pegi layan!



No comments:

Post a Comment