Thursday, October 28, 2010

:: I'm On Vacation

Photobucket


Yea..hari dinantikan sudah tiba. Tengah korang baca entry ni, aku dan kengkawan tak sedar diri duit tak berapa nak ader ni maybe masih kat lcct ataupun dah selamat sampai ke destinasi cuti-cuti kami yang seterusnya. Yep, we all off to Ho Chi Minh, Vietnam today. Masih memilih negara Asia untuk bercuti, belum ada rezeki lagi macam ckucin. Insyaallah kalau belanjawan MSD meningkat dan positif nanti bleh lah target jauh sikit. Jauh tak jauh aku nak g KOREA jugakkkkk!!! Daesung, wait for me!!!

Tetiba terngiang-ngiang satu suara :

"Pasni tak ader jalan-jalan lagi!! Kumpul duit, bayar hutang! Daftar haji!!! Gheti!!! "

Argghhh, tu dier suara Puan Fatimah telah membina tembok depan mata...adusss.....takper2...aku berazam pasnih, bayor hutang, simpan tabung haij, simpan cuti-cuti...bolehhh! matilaa kalo dier tauu......hiksss..
Nanti tunggulaaa cenderamata 'KALAU ADA DUIT LEBIH' okeh..maklumlah, kami semua ni pacal yang hina dan hanya ditaja oleh diri sendiri, nan ado bos-bos atau sugar daddy yang kesiankan kami.


Sepeninggalan kami :



ckucin : jaga opis bebaik, jagan gado-gado manja ngan bos naa

watie : jaga baby baik-baik, jangan main hentam je makan sume bende

jue : jaga datuk bebaik, nnt untung2 datuk spondor cuti free

sal : jangan makan bebanyak, diet plzz

sasuke sakura naruto : take care!!

acik oren :banyak-banyak sabar......psst : aku musykil laa, adakah yang terjadi tu adalah 'tulah' orang itu??

budak kecik : jaga diri dan dara bebaik, be a gud gurl naa...jam ko kalo tak berat beg kitorg bwk g sana sekali,sekurang2 nya jam ko sampai sana gak..


By uols!

No comments:

Post a Comment